Home » Reactie plaatsen

Reactie plaatsen

Reacties

Maaike Versteegen
5 maanden geleden

De klankschaalmassage van Rens was een hele fijne ervaring. De druk van de klankschaal op mijn lichaam, de trllling en het geluid zorgden voor een ontspannende, intense en hele bijzondere massage. Dit gecombineerd met de rust, de zorgzaamheid en aandacht van Rens heeft het gezorgd voor een avondje weldaad. Dat gevoel is het hele weekend gebleven...

Marijke
6 maanden geleden

Afgelopen week ben ik voor de eerste keer bij Rens geweest voor een Reiki behandeling. Ik ging met een gespannen lijf op de behandeltafel liggen en kwam er ontspannen weer vanaf. Ik was het liefst blijven liggen. De nacht erna heb ik heerlijk geslapen. Als je moeilijk kunt ontspannen, wil ik je aanraden een afspraak met Rens te maken. Daarnaast is Rens een sociale en integere man, hij straalt rust uit en neemt alle tijd voor je. Voor herhaling vatbaar, bedankt Rens!

Jorien Aernds
een jaar geleden

Heb een ontzettend fijne eerste ervaring met Reiki gehad bij Rens. Rens brengt rust en tegelijkertijd energie! Bovenal haalt hij je 'uit' je hoofd en maakt je meer bewust van je lijf. Kan het hartstikke aanraden om Rens een keertje te bezoeken en een reiki behandeling van hem te ervaren. Rens, heel veel succes!!

Chantal Rijkse
een jaar geleden

Vorige week de 1e behandeling gehad. Vond het een hele fijne ervaring. Rens luistert goed naar je en stelt je echt op je gemak. Zeker voor herhaling vatbaar!

Angelique
een jaar geleden

Ben al diverse keren bij Rens geweest voor een behandeling en het is heerlijk! Je voelt je welkom, Rens neemt de tijd, luistert en is zorgzaam. Na afloop voel ik me helemaal ontspannen, rust in hoofd en lichaam. De dagen erna kan het doorwerken en dingen losmaken. Gewoon laten gebeuren en voelen. Aanrader voor iedereen die even tijd voor zichzelf wil nemen!

Sendly
een jaar geleden

Gisteren heb ik voor het eerst een Reiki behandeling gehad van Rens. Ik heb het als erg prettig en ontspannend ervaren. Heel bijzonder is dat ik me, ruim een dag na de behandeling, nog steeds ontspannen voel. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Sendly

Patrick Verholt
2 jaar geleden

Hoi Rens,

Succes met je praktijk!

Gr. Patrick