Reactie plaatsen

Reacties

Jessica
3 jaar geleden

Vanmorgen heb ik voor het eerst een behandeling van jou gekregen. De start was al heel fijn door de ontspannen houding en sfeer die er hing.

Direct toen ik op jouw behandeltafel lag voelde ik de rust al toenemen. En werd me ook duidelijk hoe veel ik dit ook nodig had. Mezelf echt weer die waardevolle tijd en aandacht te gunnen om op te laden en mijn energie weer aan te vullen.

Met oprechte liefde en aandacht heb jij deze behandeling aan mij gegeven . Jouw warme handen die in een heel fijn rustig tempo over mijn lijf gingen. Waar je precies de plekken pakte die het meeste aandacht behoefde. En te merken hoe goed aanraking doet.

Steeds meer nam de ontspanning toe. De dingen die je aanvoelde kon ik ook goed plaatsen.

En toen de behandeling klaar was, merkte ik pas hoe diep ik in ontspanning was geraakt.

Lieve Rens, dank je wel. Het is heerlijk om bij jou voor een behandeling te komen en die fijne rust te ervaren.

Maaike Versteegen
3 jaar geleden

De klankschaalmassage van Rens was een hele fijne ervaring. De druk van de klankschaal op mijn lichaam, de trllling en het geluid zorgden voor een ontspannende, intense en hele bijzondere massage. Dit gecombineerd met de rust, de zorgzaamheid en aandacht van Rens heeft het gezorgd voor een avondje weldaad. Dat gevoel is het hele weekend gebleven...

Marijke
3 jaar geleden

Afgelopen week ben ik voor de eerste keer bij Rens geweest voor een Reiki behandeling. Ik ging met een gespannen lijf op de behandeltafel liggen en kwam er ontspannen weer vanaf. Ik was het liefst blijven liggen. De nacht erna heb ik heerlijk geslapen. Als je moeilijk kunt ontspannen, wil ik je aanraden een afspraak met Rens te maken. Daarnaast is Rens een sociale en integere man, hij straalt rust uit en neemt alle tijd voor je. Voor herhaling vatbaar, bedankt Rens!

Jorien Aernds
4 jaar geleden

Heb een ontzettend fijne eerste ervaring met Reiki gehad bij Rens. Rens brengt rust en tegelijkertijd energie! Bovenal haalt hij je 'uit' je hoofd en maakt je meer bewust van je lijf. Kan het hartstikke aanraden om Rens een keertje te bezoeken en een reiki behandeling van hem te ervaren. Rens, heel veel succes!!

Chantal Rijkse
4 jaar geleden

Vorige week de 1e behandeling gehad. Vond het een hele fijne ervaring. Rens luistert goed naar je en stelt je echt op je gemak. Zeker voor herhaling vatbaar!

Angelique
4 jaar geleden

Ben al diverse keren bij Rens geweest voor een behandeling en het is heerlijk! Je voelt je welkom, Rens neemt de tijd, luistert en is zorgzaam. Na afloop voel ik me helemaal ontspannen, rust in hoofd en lichaam. De dagen erna kan het doorwerken en dingen losmaken. Gewoon laten gebeuren en voelen. Aanrader voor iedereen die even tijd voor zichzelf wil nemen!

Sendly
4 jaar geleden

Gisteren heb ik voor het eerst een Reiki behandeling gehad van Rens. Ik heb het als erg prettig en ontspannend ervaren. Heel bijzonder is dat ik me, ruim een dag na de behandeling, nog steeds ontspannen voel. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Sendly

Patrick Verholt
4 jaar geleden

Hoi Rens,

Succes met je praktijk!

Gr. Patrick